Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνει την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 στη 1:30 μμ online ημερίδα καριέρας με την ANSYS Hellas S.M.S.A.

H ANSYS είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες σε παγκόσμιο επίπεδο που ειδικεύονται στην ανάπτυξη λογισμικού για επιστημονικές εφαρμογές. Εκπρόσωποι της εταιρείας θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας που προσφέρει.

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει γνωριμία των εκπροσώπων της εταιρείας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές /απόφοιτους. Όσοι ενδιαφέρεστε, θα πρέπει να το δηλώσετε στη Φόρμα Εγραφής, να στείλετε το Βιογραφικό σας στη διεύθυνση hr-hellas@ansys.com (ιδανικά έως και την Παρασκευή 5 Ιουνίου το βράδυ), και να έχετε μπροστά σας ένα αντίγραφο την ώρα της online συνέντευξης. Οι συνεντεύξεις θα είναι ατομικές.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και απόφοιτους Τμημάτων Θετικών Επιστημών και Μηχανικών με υπόβαθρο στην ανάπτυξη λογισμικού, ιδανικά εξοικειωμένους με C, C++ και Python.

Η παρουσίαση καθώς και οι συνεντεύξεις θα γίνουν με zoom. Τα σχετικά links θα σας αποσταλούν στο email που θα δηλώσετε στη Φόρμα Εγγραφής, το αργότερο δύο ώρες πριν την εκδήλωση. Θα ήταν καλό να έχετε ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή του zoom client στον υπολογιστή σας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ: https://forms.gle/uG8Dt2sAEcYSaugS6

Σχετική ανακοίνωση της Δ.Α.ΣΤΑ. : http://dasta.uoc.gr/release/index.php/2020/06/03/2572/

FB event: https://www.facebook.com/events/292159761959118/

 


 

Menu

Τμήμα Χημείας