Το Τμήμα Χημείας ανακοινώνει τη διεξαγωγή ανοιχτής ημερίδας (με φυσική παρουσία) με θέμα «Ασφάλεια Τροφίμων: Βασικές αρχές, Νέες τεχνολογίες και Επιχειρηματικότητα» (Food safety: from basics to new technology ventures).
Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής και το πρόγραμμα των διαλέξεων θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Παρακαλούνται οι φοιτητές/φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον ακόλουθο σύνδεσμο.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MRXttTOkoscq0CnC8thy32A9Zt3ZUg1XuLxDQizZ96o/edit?usp=sharing
Χρυσταλλένη Χατζηχαραλάμπους