Οι φοιτητές/φοιτήτριες που επιθυμούν να εξεταστούν στο Μάθημα της ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙ (ΧΗΜ-408) θα πρέπει να προσέλθουν σε συνάντηση διάρκειας 30 λεπτών τη Δευτέρα 14 Σεπτ. 2020 στις 1:00 μμ στην ομάδα του μαθήματος της ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ ΙΙ στο Microsoft TEAMS (όπου οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, είστε ήδη καταχωρημένοι). Στη συνάντηση αυτή θα δηλώσετε την πρόθεση σας να εξεταστείτε στο μάθημα της Αναλυτικής Χημείας ΙΙ στις 16 Σεπτ. 2020 μεταξύ 09:00-12:00 πμ. Η εξέταση θα είναι εξ’ αποστάσεως με ερωτήματα πολλαπλών επιλογών (όπως και η εξέταση του Ιουνίου).

Προσοχή: Για να επιτραπεί η εξέτασή σας θα πρέπει να διαθέτετε κάμερα και μικρόφωνο στον υπολογιστή σας που θα παραμείνουν ανοικτά σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης. 

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μου spergantis@uoc.gr ή στην ομάδα της ΑΝΑΛΥΤΙΚΗΣ ΧΗΜΕΙΑΣ στο MS ΤΕΑΜS. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να είστε στη συνάντηση της Δευτέρας θα πρέπει να μου δηλώσετε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας στην εξέταση της Τετάρτης και τη διαθεσιμότητα κάμερας και μικροφώνου.

Με εκτίμηση

Ο Διδάσκων

Σπ. Περγαντής  


 

Menu

Τμήμα Χημείας