ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών του Παν/μίου Κρήτης στο Ηράκλειο διοργανώνει, με την συμμετοχή της  Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης, Βιωματικό-Ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα: « Ευαισθητοποίηση σε θέματα  τυφλότητας».
Στόχος του σεμιναρίου, είναι η καταπολέμηση των στερεότυπων, ο σεβασμός στην διαφορετικότητα και η ισότιμη  συμπερίληψη των ατόμων με προβλήματα όρασης στην ακαδημαϊκή κοινότητα.

Μέσα από αυτό το σεμινάριο μπορώ να μάθω να:

  • Λειτουργώ με ενσυναίσθηση,
  • Γνωρίζω πως να υποστηρίζω άτομα με προβλήματα όρασης,
  • Ευαισθητοποιούμαι για ανάλογα θέματα,
  • Συντονίζομαι και να κινητοποιούμαι

Το βιωματικό-ψυχοεκπαιδευτικό σεμινάριο, με θέμα: « Ευαισθητοποίηση σε θέματα τυφλότητας», θα διεξαχθεί την  Παρασκευή 04 Νοεμβρίου 2022, και ώρα 12:00 – 13:30 μ.μ, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (φοιτητικό κέντρο, 1ος  όροφος,  Παν/πολη Βουτών, Ηράκλειο), με καλεσμένους: τον κ. Μαρκοδημητράκη Μενέλαο, πρόεδρο της Περιφερειακής
Ένωσης Τυφλών Κρήτης, την κ. Ζαμπετάκη Ελευθερία αντιπρόεδρο  της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης και τον κ.  Τσαγκατάκη Κων/νο μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Τυφλών Κρήτης.

Όσοι φοιτητές/τριες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν στην ηλεκτρονική  διεύθυνση  lygeroydi@uoc.gr έως και την Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022.

Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών
Παν/μιο Κρήτης
Ηράκλειο


 

Menu

Τμήμα Χημείας