ΤΕΛΕYTAIA ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ (ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27/8/2020)

Η εξέταση και των δύο μαθημάτων θα γίνει γραπτά και εξ αποστάσεως σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν στο Πρόγραμμα της Εξεταστικής. Θα χρησιμοποιηθεί η πλατφορμα zoom. Η διαδικασία θα είναι η ίδια με αυτή που έγινε για το μάθημα «Υπολογιστές στη Χημεία» το εαρινό εξάμηνο. Επιπλέον οδηγίες για την εξέταση κάθε ενός από τα δύο μαθήματα θα δίνονται ΜΟΝΟ στις ιστοσελίδες των μαθημάτων στο eclass.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για την συμμετοχή στην εξέταση των μαθημάτων αυτών, ο ενδιαφερόμενος φοιτητής να αποστείλέι mail στην διεύθυνση hartriant@gmail.com αναφέροντας το ονομα του, το am του και το μάθημα στο οποίο θέλει να εξεταστεί.

Για την εξέταση είναι απαραίτητη η εγκατάσταση του microsoft office 2010 ή νεότερο για όσους εξετάζονται στο μάθημα «Βασικές αρχές» και originlab, chemdraw και fortran σε όσους εξετάζονται στο μάθημα «Οι υπολογιστές στη χημεία»

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4/9/2020 και ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.

θΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Χ.Τ

ΥΓ Η επικοινωνία μαζί μου οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορά την διαδικασια της εξέτασης θα πρέπει να γίνεται στην προαναφερθείσα διεύθυνση Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Menu

Τμήμα Χημείας