Σύμφωνα με απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος Χημείας της 26ης Ιουλίου 2022, ο κανονισμός εκπόνησης πτυχιακών εργασιών στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης τροποποιείται ως εξής:

  1. Όλες οι πτυχιακές εργασίες θα υποστηρίζονται σε δημόσια παρουσίαση, από τον/την φοιτητή/φοιτήτρια πριν την τελική αξιολόγηση και κατάθεση του βαθμού.
  2. Κατά την εγγραφή θα ορίζεται και δεύτερος/η αξιολογητής (καθηγητής ή διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Χημείας) ο/η οποίος/α θα παρακολουθεί την πορεία της εργασίας και θα αξιολογεί από κοινού με τον Επόπτη Καθηγητή το γραπτό κείμενο και την υποστήριξη.
  3. Σε όλες τις πτυχιακές εργασίες πραγματοποιείται υποχρεωτικά έλεγχος με τη χρήση λογισμικού πιστοποίησης αυθεντικότητας κειμένου που διενεργείται με ευθύνη του/της Επόπτη Καθηγητή/Καθηγήτριας και εισάγεται σχετική δήλωση στο κείμενο από τον/την συγγραφέα. Επιπλέον, προστίθεται αντίστοιχη δήλωση και στο έντυπο βεβαίωσης εκπόνησης και βαθμολόγησης πτυχιακής εργασίας από τον/την Επόπτη Καθηγητή/Καθηγήτρια.

Όλοι οι υπόλοιποι κανόνες ισχύουν ως έχουν και αναφέρονται στον τρέχοντα κανονισμό εκπόνησης πτυχιακών εργασιών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Τμήματος (https://www.chemistry.uoc.gr/wordpress/σπουδές/προπτυχιακές-σπουδές/πτυχιακή-εργασία/)

Οι ανωτέρω αλλαγές έχουν ισχύ για όλες τις νέες εγγραφές πτυχιακών εργασιών με έναρξη από το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2022-23. Οι φοιτητές/φοιτήτριες που ήδη έχουν εγγραφεί και εκπονούν την πτυχιακή τους εργασία θα την ολοκληρώσουν βάσει του ισχύοντος κανονισμού κατά την ημερομηνία εγγραφής τους για εκπόνηση πτυχιακής εργασίας.

 


 

Menu

Τμήμα Χημείας