Η εξέταση του μαθήματος Αγγλικά 2 περιλαμβάνει ακουστικό μέρος και έκθεση (διάρκειας 60 λεπτών) και κουιζ στην πλατφόρμα elearn (διάρκειας 60 λεπτών) στον παρακάτω σύνδεσμο.
ΧΗΜ-53 Αγγλικά Προπ. 2 για φοιτητές χημείας στο e-learn (Εαρινό 2023)
[https://elearn.uoc.gr/course/view.php?id=4407]
Για να συμμετέχετε στην εξέταση παρακαλώ να φέρετε το laptop σας στο Αμφιθέατρο. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, έχει κλειστεί η αίθουσα υπολογιστών στις 12.00 και στις 13.00 ώστε να μπορέσετε να συμμετέχετε. Ωστόσο, πρέπει να το δηλώσετε εξαρχής σε αυτό το σύνδεσμο για να ελεγχθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.
Στο κουιζ τα ερωτήματα μπαίνουν από τράπεζα θεμάτων (με ασκήσεις που έχουμε κάνει στο μάθημα) και είναι διαφορετικά και με διαφορετική σειρά για τον κάθε εξεταζόμενο. Αφορούν ασκήσεις λεξιλογίου (χημικής ορολογίας, ακαδημαϊκών όρων και τεχνικές παράφρασης). Πρόκειται για 50 ερωτήματα σε 60 λεπτά και δεν έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε σε προηγούμενες σελίδες αφού απαντήσετε. Για αυτό χρειάζεται προσοχή και σωστή διαχείριση χρόνου.
Για τους φοιτητές που συμμετείχαν στις εργασίες του μαθήματος το ποσοστό της εξέτασης αντιστοιχεί στο υπόλοιπο του βαθμού. Για τους φοιτητές που δεν συμμετείχαν στις εργασίες του μαθήματος η εξέταση αντιστοιχεί στο 100%.
Αυτη η ανακοίνωση έχει ανέβει και στο eclass του μαθήματος.
Η διδάσκουσα

Menu

Τμήμα Χημείας