Εργαστήριο Βιοχημείας (XHM-501)

Ανακοινώσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ 2019-2020
- Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 -

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες που θα παρακολουθήσουν τα εργαστήρια Βιοχημείας να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στη λίστα που βρίσκεται στην πόρτα του γραφείου Γ 201 (ΠΤΕΡΥΓΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ), το αργότερο μέχρι την Τρίτη 24/09/2019.

Το εργαστήριο εξυπηρετεί 12 ομάδες των 2 ατόμων ανά εργαστηριακή ημέρα (συνολικά 48 άτομα). Σε περίπτωση που ο αριθμός των ενδιαφερομένων φοιτητών/τριών είναι μεγαλύτερος, η επιλογή θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια (οι ενδιαφερόμενοι/ες πρέπει να έχουν περάσει ή τουλάχιστον παρακολουθήσει Βιοχημεία Ι).

Τα εργαστήρια θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη και είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων τον ακριβή αριθμό αυτών που θα συμμετέχουν ώστε να γίνει ο διαχωρισμός των ομάδων όσο το δυνατόν καλύτερα. Για το λόγο αυτό, παρακαλούνται ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΡΓΑΝΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ώστε να μπουν κατευθείαν στις ομάδες της Πέμπτης.

Η παραλαβή θέσεων θα γίνει την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 10:00, στο χώρο του (προπτυχιακού) εργαστηρίου Βιοχημείας. Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.