Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη Συνεδρίαση της Συνέλευσης του Τμήματος Χημείας τη Μ. Τρίτη 27 Απριλίου 2021 και ώρα 10.00 π.μ., η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, εξετάστηκε το θέμα της ημερήσιας διάταξης:
Α. Προπτυχιακά 1. Κατ’ εξαίρεση εξέταση μαθημάτων Χ.Ε για φοιτητές επί πτυχίω (εισήγηση ΕΠΣ),

και παρουσιάστηκε το αίτημα τελειοφοίτων για κατ’ εξαίρεση εξέταση σε μαθήματα χειμερινού εξαμήνου, για όσους/ες φοιτούν στο 4ο έτος (8ο εξάμηνο) ή είναι επί πτυχίω.

 

Κατόπιν συζήτησης, η απόφαση της Συνέλευσης έχει ως εξής:

Αποφασίζεται η κατ΄ εξαίρεση, λόγω της πανδημίας CoViD-19, εξέταση των τελειόφοιτων του Τμήματος Χημείας σε μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου υπό τους εξής όρους:

  • Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όσοι φοιτητές/φοιτήτριες είναι τελειόφοιτοι (βρίσκονται στο 4ο ή σε μεγαλύτερο έτος των σπουδών τους).
  • Οφείλουν (επιπλέον των μαθημάτων στα οποία έχουν εγγραφεί το τρέχον Εαρινό εξάμηνο) μέχρι και 3 μαθήματα κορμού χειμερινού εξαμήνου για τη συμπλήρωση των απαραίτητων μονάδων ECTS για την αποφοίτησή τους.

Η Γενική Συνέλευση συνέστησε η διεξαγωγή των εξετάσεων να πραγματοποιηθεί προφορικά (εκτός αν οι διδάσκοντες αποφασίσουν εναλλακτικό τρόπο εξέτασης).

Παρακαλούνται όσοι/ες εμπίπτουν στην ανωτέρω κατηγορία και επιθυμούν να εξεταστούν να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Μπουραντά (bourantn@uoc.gr) μέχρι τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021. Οι ημερομηνίες των εξετάσεων θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία με βάση τον αριθμό των εξεταζόμενων και τη διαθεσιμότητα των διδασκόντων.

 


 

Menu

Τμήμα Χημείας